good meowning

Har lagt merke til at det går sykt lang tid mellom hver gang jeg gir lyd fra meg her. Hver eneste gang jeg skriver et innlegg, tenker jeg "nå skal jeg bli flinkere til å blogge!!!" Men skjer det? Nope. Skjønner ikke hvordan det er mulig? Er jo ikke såå vanskelig å legge ut noe i ny og ne liksom?

Siden sist har jeg altså begynt å drikke kaffe. Iskaffe er det beste, og den cappucciono fra Tine er definitivt favoritten. Ellers trakter jeg hjemme og mikser med alpro sjokoladedrikk, det er også bra. Jeg har også byttet jobb (omg), holder nå til på Maja´s drop-in salong i Kristiansand. Trives mye bedre der, rett og slett fordi det var for lite miljø på den gamle salongen jeg var på. Når sant skal sies, så savner jeg veldig å bruke Aveda, for det er uten tvil det beste jeg har vært borti. Men man kan ikke alltid ha det beste, eller?Denne søte koppen har jeg kjøpt på Monki.

 

Ellers går det bare bra. Har liksom ikke så mye mer å si, annet enn at jeg gleder meg til jul. Det er koselig. Julerushen er ikke så koselig, men det blir mye cash i kassa, så tommel opp for det!

Under her er også et bilde fra etter julebordet som var for noen uker siden. Det var tipp topp stemning iallefall!Én kommentar

Iselin Renée

04.12.2015 kl.09:27

God morgen og god helg :)

Skriv en ny kommentar

hits