dag 3 med juicing

Hallo dere! Det jeg altså startet med på fredag, var juicing! Jeg er nå på dag 3, woho! Og bare så det er sagt, så drikker jeg smoothie i tillegg da, for jeg kan faktisk ikke fordra å lage juice. Når jeg lager juice, så lager jeg like godt 2 liter, som til sammen tar omtrent 1 time, fordi jeg ikke orker å stå med det flere ganger om dagen. For å ikke nevne oppvasken! Det er så kjedelig, at dere aner ikke. Så det blir smoothie om morgenen og kvelden. Kjenner at det er ganske digg, for da får jeg i meg litt mer av fiber, fett og proteiner. Tenkte egentlig først bare juice, men med smoothie, rå egg og kokosfett så blir det mye enklere for meg. Det er jo til vanlig en del av min livsstil.

Over her ser dere fredagen min. 2 liter juice på termos når jeg var på jobb, og 4 bæreposer med grønnsaker ble handlet inn etter jobb. Det er jo sykt, haha.

Ja, jeg er jo nå på min tredje dag. Er sulten og har hatt veldig lyst på sjokolade siden fredag nå, haha. Det å være sulten er faktisk ikke det verste, det verste er å ikke drikke pepsi max. Føler jeg kommer til å gå på veggen fordi jeg har så lyst på brus, men ellers går det ganske greit. Føler ikke at jeg kommer til å sprekke eller noe, og de sier jo det at de første dagene er de verste.

Smoothie som består av frossen spinat, kiwi, avokado, banan og sukkererter. Nam! Det er veldig mange som spør om det i det hele tatt er godt, og ja, det er godt. Kommer selvfølgelig helt an på hva jeg har i, men ingenting av det jeg har laget til nå er så ille at jeg ikke klarer å drikke det. Det meste er faktisk helt ok, selv om det kanskje ikke ser så fryktelig godt ut.

Enhjørning koppen min er best <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits