hjem til kaos

Nå har jeg altså vært våken siden kl 4 i dag morges (eller natt). Presterte med å kun klare å sove 3 timer før jeg måtte dra, merkelig nok. Fikk sove litt på flyet til Sandefjord, men er ikke så mye å skryte av det da. Det jeg gledet meg aller mest til var å reise hjem fra flyplassen, fordi kjæresten min kjørte for å hente meg. Helt topp!! Sykt hvor glad jeg ble for å se ham igjen, hehe.

Da jeg omsider kom hjem i ettermiddag, ble det fort litt kaotisk her hjemme. Måtte selfølgelig slappe av litt noen timer først med min kjære, men etter det så var det full rulle for å få ryddet litt her. Når det plutselig er mye som skal gjøres, så blir det bare kaos. Dro på butikken for å handle først, og varene endte opp på kjøkkenbenken i en times tid mens jeg ryddet i kjøleskapet.

Men ikke nok med det, tømte så godt som kofferten min på hodet inni mellom matlaging og rydding. Og dette har jeg holdt på med siden kl syv i kveld.

Nå skal jeg endelig få sove i min egen seng igjen, så er det tilbake på jobb igjen i morgen. Satser på at det er pent vær og mye turister, da er det ofte ekstra mange innom salongen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits