rudskogen 2015

For ett år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle vært interessert i sladding, og enda mindre interessert i å bli med på Rudskogen. Jammen var jeg på Rudskogen i helga, og jeg satt faktisk på når kjæresten min kjørte! Hvem skulle trodd det? Og det beste er jo at det var gøy, hehe. Kjente det var ganske langt å reise helt opp til Rakkestad (25 minutter forbi Sarpsborg). Vi overnattet på Scandic Sarpsborg natt til lørdag, og da var vi der halv 2 på natta etter å ha blitt stoppet av politiet for mistanke om fyllekjøring, haha.... Det var forresten ingen fyllekjøring altså.

Så var det jo tidlig opp på lørdag for å dra til Rakkestad. Det var kjøring nesten hele dagen, og jeg satt på når kjæresten min sladdet, hehe. Det var også mange hyggelige folk der, så stemningen var god.

På søndag var det altså hjemreise. Vi dro rundt 8 på kvelden tror jeg, og typisk nok så var Moss - Horten fergen full både 21:45 og 22:30.... Vi var søren ikke hjemme før kl 3 natt til i går. Det var mildt sagt ganske fælt, ettersom jeg skulle jobbe i 8 timer etter å ikke ha sovet mer enn 4 timer. Kan vel si at jeg var ganske trøtt og sliten i går.

 

Nå har jeg begynt på den etterlengtede ferien min, endelig! Har 3 uker nå, så satser på kanonfint vær her i sør!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits